Zeilen met Sylfe en schipper Lothar Hoekstra

 

 

Welkom aan boord bij Sylfe en zijn schipper.

Als zoon van een binnenschipper van jongs af groot geworden met een passie voor water, natuur en alles wat vaart. Tijdens de vaartochten met de "Ebenhaëzer" probeer ik op ontspannen wijze deze passie met mijn passagiers te delen. Alle opvarenden krijgen de kans om zelf te ervaren hoe het is om met een dergelijk schip te zeilen. Ik vaar alleen, zonder personeel, met mijn gasten. Dit is en unieke formule waardoor u als opvarende gegarandeerd betrokken raakt bij het (reilen en) zeilen aan boord. Samen zorgen we dat we de wind in de zeilen houden.
Er wordt continu gestuurd, maar als de zeilen eenmaal gehesen zijn hoeven we niet steeds actief bezig te zijn. Dit zijn de momenten waarop we heerlijk kunnen relaxen en kunnen genieten van het water, wind, natuur en de prachtige omgeving.

Het voormalige zeilschip uit 1910 is van alle gemakken voorzien. Het schip heeft een knusse Roef (woning) met daarin een volledig ingerichte keuken. In het voormalige ruim bevinden zich het toilet en de comfortabele bedden.

Dit maakt het schip geschikt voor vele verschillende (vaar)activiteiten:

Als u een activiteit aanklikt, wordt u naar de bijbehorende pagina geleid.

Heeft u nog vragen? Bel of mail even met uw schipper! U kunt hiervoor ook het speciale contactformulier gebruiken.


ik hoop u binnenkort aan boord te mogen verwelkomen

Bedden in ruim Ebenhaezer